Placeholder

Meza, een echt familiebedrijf

Meza is een klassiek familiebedrijf waarin vader, moeder en 2 zoons participeren. Alle Libanese lekkernijen worden dagvers in de open keuken gemaakt. Bij binnenkomst treft u een 10 meter lange toonbank gevuld met allerlei salades, voorgerechten, maaltijden en andere diverse lekkernijen, bereid vanuit onze Libanese culinaire gedachtengoed en specerijen. Alles om direct bij ons te nuttigen of om mee te nemen. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijke Libanese sandwich. 

De geschiedenis van Meza

Na 5 jaar in Groningen gevestigd te zijn, verhuisde Meza in 2006 naar Den Haag. In juni van dat jaar opende Meza aan de Mient haar deuren, een jaar later werd een tweede winkel aan de Weissenbruchstraat 67 geopend. In 2015 was Meza deze winkel ontgroeid en in juli van dat jaar werd de huidige vestiging aan de Frederik Hendriklaan geopend.

Meza in de media

BOG Magazine

Maart 2015. Lees meer…

Den Haag Direct

Februari 2015. Lees meer…

De Weekkrant

Nov 2011. Lees meer…

De Posthoorn

Oktober 2008. Lees meer…

De Weekkrant

April 2008. Lees meer…

Bezoek onze winkel aan de Fred in Den Haag

In onze sfeervolle winkel aan de Frederik Hendriklaan 115a vinden ook regelmatig proeverijen plaats. Geopend op  dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur. Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.